Evenementen agenda

Komende activiteiten: 56
Aanmelden activiteit
Klik op de blauw gekleurde datum voor weergave.
Ontbrekende info graag sturen naar info@drunen4you.nl                         
 

18-01 t/m 20-01 Een avondje "Doodgewoon"
18-01 Een avondje Een avondje "Doodgewoon"

Een avondje "Doodgewoon" op 18 - 19 - 20 januari 2019.
Kaarten kunnen besteld worden per e-mail: info@toneeldoodgewoon.nl
 

Lees meer >
18-01 t/m 19-01 O.N.A. Toneelvereniging speelt Gehannes met Jannes
18-01 O.N.A. Toneelvereniging speelt Gehannes met Jannes O.N.A. Toneelvereniging speelt Gehannes met Jannes

18 & 19 januari 2019, Aanvang 20:15u. 
 
Online voorverkoop: www.bit.ly/onatoneel

Lees meer >
18-01 t/m 19-01 43e Kletsmaaieravonden De Steeg Haarsteeg
18-01 43e Kletsmaaieravonden De Steeg Haarsteeg 43e Kletsmaaieravonden De Steeg Haarsteeg

Vrijdag 18 & Zaterdag 19 januari 2019, de 43e Haorendamse Kletsmaaieravonden in dorpscafé De Steeg!
 
Met kletsers: Ton van Iersel, Michel de Vaan, Koop Drost, Paul Timmermans, Robert van Dijk & Ludo van VLiet.
 
Voorverkoop bij De Steeg, €9,50 per ticket.

Lees meer >
19-01 MuzieXat in Concert
19-01 MuzieXat in Concert MuzieXat in Concert

Zaterdag 19 januari in 't Rad Elshout. Zaal open 13.15 uur, aanvang 14.00 uur.
Lees meer >
20-01 Nieuwjaarsconcert bij Partycentrum Remise
20-01 Nieuwjaarsconcert bij Partycentrum Remise Nieuwjaarsconcert bij Partycentrum Remise

Nieuwjaarsconcert bij Partycentrum Remise zet hem alvast in je agenda.
Lees meer >
20-01 Hergebruikmarkt in De Stulp
20-01 Hergebruikmarkt in De Stulp Hergebruikmarkt in De Stulp

Er zijn nog enkele tafels vrij. We hebben kramen van €6,00, €8,00, €10,00 en €12,00 afhankelijk van de grootte. Voor het huren van een kraam kunt u contact opnemen met De Stulp vanaf dinsdag 8 januari tussen 09.00-12.00u en op dinsdagavond van 20.00-22.00u op telefoonnummer 0416-376630.

Lees meer >
20-01 Tentoonstelling Under construction
20-01 Tentoonstelling Under construction Tentoonstelling Under construction

Tentoonstelling Under construction door Waldo van Bokhoven & Paul van Amelsvoort.
 
Ordening in ogenschijnlijke wanorde of toevalligheid, lijnen, structuren, motieven, patronen, en dessins. Zowel Waldo van Bokhoven als Paul van Amelsvoort zijn voortdurend op zoek naar interessante details uit hun directe omgeving die ze toe kunnen passen of om kunnen vormen tot elementen in hun kunst.
 
De tentoonstelling is gedurende vier zondagmiddagen te bezoeken in de Cultuurtoren.
- 20-01-19
- 27-01-19
- 03-02-19
- 10-02-19

Lees meer >
24-01 Alzheimer Café Heusden
24-01 Alzheimer Café Heusden Alzheimer Café Heusden

Alzheimer Café Heusden, Donderdag 24 januari 2019, Over het levenseinde!
 
Een moeilijk onderwerp waar toch over nagedacht moet worden. Hoe kun je er voor zorgen dat het levenseinde voor iemand met dementie op een waardige manier verloopt? De laatste fase van dementie, een moeilijke fase waarin de persoon vaak zelf niet meer kan aangeven wat hij of zij wil of prettig vindt. Hoe ga je daar als direct betrokkenen mee om? De inleiding wordt verzorgd door Specialist Ouderengeneeskunde Suzanne Parthemos.
 
Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur. Om 21:30 uur eindigt het officiële programma. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur. U bent welkom in het Sint Janshof, ingang ontmoetingscentrum De Hop, Pastoor van Akenstraat 30, 5251 BE Vlijmen. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.facebook.nl

Lees meer >
26-01 Touwtrek Wedstrijd Zaasies meej maote
26-01 Touwtrek Wedstrijd Zaasies meej maote Touwtrek Wedstrijd Zaasies meej maote

Touwtrek Wedstrijd!

Aanmelden en informatie via mail (18+)
Lees meer >
26-01 Vrijetijdsmarkt in buurthuis de Mand
26-01 Vrijetijdsmarkt in buurthuis de Mand Vrijetijdsmarkt in buurthuis de Mand

Vrijetijdsmarkt in buurthuis "de Mand"op 26 januari 2019 van 12.00 - 16.00 uur, voor iedereen met een beperking, ongeacht de beperking of leeftijd!
Lees meer >
27-01 Derde editie van de Van Dam tot Dam Bèttel
27-01 Derde editie van de Van Dam tot Dam Bèttel Derde editie van de Van Dam tot Dam Bèttel

Derde editie van de Van Dam tot Dam Bèttel, een traditie is geboren.
Haorendam en Knotwilgendam trekken samen op in een gezamenlijk evenement.
 
Carnaval 2019 nadert met rasse schreden. Ook in Haarsteeg en Vlijmen zijn de voorbereidingen al volop gestart. Het eerste carnavaleske evenement staat voor komende zondag 27 januari op de agenda. Dit evenement organiseren Haorendam en Knotwilgendam samen. De derde editie van de ‘Van Dam tot Dam Bèttel’ zal worden gehouden in Café Den Braai te Vlijmen. 
 
De vriendschappelijke banden tussen carnavalsverenigingen Haorendam en Knotwilgendam zijn al jaren warm. Dat is alleen maar toe te juichen. Daarnaast zijn het ook twee verenigingen die ieder op hun eigen manier het carnaval in Haarsteeg en Vlijmen beleven. Het behouden van de eigen identiteit is dan ook iets waar ze hard aan werken. Met het organiseren van diverse carnavaleske evenementen hopen Haorendam en Knotwilgendam zoveel mogelijk dorpsbewoners aan zich te binden, ook al ben je geen lid van de carnavalsvereniging.
 
Toch zie je dat carnaval anders beleefd wordt als een aantal jaren terug. De ‘oude’ carnavalsvierders zie je elke dag wel in de plaatselijke kroegen. Die harde kern wordt wel steeds kleiner. Een groot aantal feestvierders uit Haarsteeg en Vlijmen zie je met carnaval, gehuld in rood-geel-wit, richting Oeteldonk vertrekken. Dat is nu eenmaal het gevolg van dicht bij de grote stad wonen. Daar doe je niets aan en zowel in Haarsteeg als in Vlijmen zijn ze van mening dat iedereen carnaval moet vieren waar ze dat zelf het liefst willen. Echter is het wel jammer dat daardoor het carnaval in de dorpen wel wat terugloopt.
 
Het organiseren van een gezamenlijk evenement, een week of vijf voor carnaval, is een uitgelezen mogelijkheid om iedereen te laten zien dat ze in Haorendam en Knotwilgendam echt een feestje kunnen bouwen. Het is overigens niet de eerste keer dat ze samen optrekken. In het verleden werd al eens een touwtrekwedstrijd gehouden tussen beide dorpen. Het doel hiervan was om elk jaar, op de grens van beider dorpen, elkaar sportief en ludiek te treffen.
 
Nu gaan Haorendam en Knotwilgendam elkaar voor de derde keer treffen in een echte Bèttel. De ‘Van Dam tot Dam Bèttel’. Het doel hiervan is om de vriendschappelijke banden te behouden en te verstevigen. Verbroedering staat hoog in het vaandel van beider dorpen en dat proberen ze ook echt vast te houden.
 
Wat is de ‘Van Dam tot Dam Bèttel’? 
Een ludieke, oergezellige en carnavaleske strijd tussen Haorendam en Knotwilgendam. Er wordt gestreden in verschillende spelrondes, met korte en ludieke onderdelen.
Iedereen kan meedoen. Jong, oud, Haorendammer, Knotwilgendammer, wel of geen lid van beider verenigingen ….. iedereen die aanwezig is in Café Den Braai.
Je hoeft je hiervoor niet aan te melden of teams te vormen. Je hoeft er alleen maar te zijn.
Zorg dat je carnavalesk uitgedost bent en laat zien bij welk dorp je hoort.
 
Na twee edities van deze burenstrijd is de stand 1-1. Wie gaat het carnavalsseizoen 2019 in als koploper? Strijd mee en help jouw dorp aan de overwinning!
 
De ‘Van Dam tot Dam Bèttel’ begint om 14.00 uur in Café Den Braai te Vlijmen.
Om 14.30 uur start het officiële programma, waarbij Prins Willem II van Knotwilgendam en Prinses Elma van Haorendam, beiden met hun gevolg, hun opwachting maken. 
De presentatie is in handen van Jan van de Griend namens Haorendam en Marco Driesprong namens Knotwilgendam.

Lees meer >
27-01 Kijkconcert Rondom van Gogh bij Cultuurtoren Honsoirde‎
27-01 Kijkconcert Rondom van Gogh bij Cultuurtoren Honsoirde‎ Kijkconcert Rondom van Gogh bij Cultuurtoren Honsoirde‎

Fluitiste Jenneke Langermans-Bosch, harpiste Mea van Delden en altvioliste Myra van Groenendael vormen samen het van Gogh Trio. Ze laten zich inspireren door de negentiende eeuw van Vincent van Gogh. De klanken van de overwegend Franse muziek omlijsten de wereldberoemde impressionistische kunstwerken van Van Gogh. Penseeltoetsen worden vertaald in klank. Het concert wordt geïllustreerd door projecties van schilderijen en schetsen van de schilder en tevens worden er fragmenten uit de brieven van Gogh voorgelezen.

Lees meer >
30-01 Anna Coogan Live Roots in Heusden
30-01 Anna Coogan Live Roots in Heusden Anna Coogan Live Roots in Heusden

Woensdag 30 januari 2019 ontvangen we na een redelijk lange periode weer eens een vrouwelijke Singer-songwriter bij Roots in Heusden. Haar naam: Anna Coogan. Voor onze kleine zaal is dit een behoorlijk grote naam. Ze trad al twee keer eerder op in de Verkadefabriek in Den Bosch bij The Blue Room Sessions.
 
Geboren en getogen in Boston, Massachusetts (USA), ging Anna op negentienjarige leeftijd naar Salzburg, Oostenrijk, om opera te gaan studeren in een taal die ze nog niet kende. Heimwee en liefdesverdriet waren voor Anna de reden om in 2001 terug te keren naar de VS waar ze biologie ging studeren in Seattle. Pas daarna ging ze weer zingen en kwam op het spoor van de country, folk en americana.
 
Enkele jaren werkte ze onder de groepsnaam Anna Coogan and North 19 en bracht ook onder die naam albums uit. Toen die groep er mee ophield trok ze nog een tijdje alleen de wereld rond als voorprogramma van Lambchop, Reamonn en Fred Eaglesmith. Haar eerste solo CD heet The Nocturnal Among Us waarbij de productie in handen lag van JD Foster (Calexico, Laura Cantrell en vele anderen).
 
The Nocturnal Among Us kwam op nummer 1 binnen in de Euro-Americana Chart. Haar tweede CD ‘The Wasted Ocean’ uit 2011 krijgt lovende recensies en staat eveneens langdurig in de Euro-Amaricana Chart.
Na nog enkele albums bracht Anna in 2017 een prachtig album uit met als titel The Lonely Cry Of Space And Time. De liefhebbers van Hannah Aldridge, die niet zo heel lang geleden bij Roots in Heusden optrad, zullen zich zeker ook kunnen vinden in de muziek van Anna Coogan.
 
Digitaal afrekenen bij de kassa kan nu ook dankzij de pinautomaat, doen!
 
 
Meer info en reserveren via: www.ravelijnheusden.nl

Lees meer >
30-01 Open dag bij ABCA
30-01 Open dag bij ABCA Open dag bij ABCA

Open dag bij ABCA in Drunen op 30 januari en 2 februari.
Lees meer >
01-02 Rockabilly Boogie Band live in Heusden
01-02 Rockabilly Boogie Band live in Heusden Rockabilly Boogie Band live in Heusden

Jukebox favourites from the 50's and 60's.

Locatie: Brasserie & Taveerne ONS GHELUK
Lees meer >
02-02 Kouwe Klauwen Toernooi
02-02 Kouwe Klauwen Toernooi Kouwe Klauwen Toernooi

Op zaterdag 2 februari staat er een nieuwe editie van het Kouwe Klauwen Toernooi op de agenda.
 
Bij deze nodigen wij onze leden uit om deel te nemen aan dit altijd gezellige toernooi. Kom lekker tennissen en genieten van de wintermarkt met heerlijke gerechten.
 
Meer informatie en aanmelden kan hier.

Lees meer >
02-02 Open dag bij ABCA
02-02 Open dag bij ABCA Open dag bij ABCA

Open dag bij ABCA in Drunen op 30 januari en 2 februari.
Lees meer >
03-02 2e hands Carnavals kledingbeurs bij Ons Café
03-02 2e hands Carnavals kledingbeurs bij Ons Café 2e hands Carnavals kledingbeurs bij Ons Café

C.v. de Schuinhappers organiseert zondag 3 februari 2019, 2e hands Carnavals kledingbeurs bij Ons Café.
 
Beurs open van 11.00 uur tot 16.00 uur, gratis toegang.

Lees meer >
09-02 Hollandse Avond bij Herberg In Den Gekroonden Hoed
09-02 Hollandse Avond bij Herberg In Den Gekroonden Hoed Hollandse Avond bij Herberg In Den Gekroonden Hoed

Hollandse Avond bij Herberg In Den Gekroonden Hoed.
Lees meer >
09-02 Qmusic The Party bij Fletcher Hotel Prinsen Vlijmen
09-02 Qmusic The Party bij Fletcher Hotel Prinsen Vlijmen Qmusic The Party bij Fletcher Hotel Prinsen Vlijmen

Dit wil je niet missen Qmusic The Party.

Meer informatie via link.
 

Lees meer >
10-02 Brabantse bonte middag Knotwilgendam
10-02 Brabantse bonte middag Knotwilgendam Brabantse bonte middag Knotwilgendam

Unne gezellige opwermer vur carnaval! Zondag 10 februari organiseren wij een gezellige bonte middag voor jong en oud in café Den Braai.
 
Alvast een paar uurkes saomen zijn om in de stemming te komen, met een borrel en een hapje.
 
Er zijn verschillende kappellen aanwezig om een gezellig muziekske te blaoze en natuurlijk de onthulling van de Gouwe Knotwilg!
 
Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00 uur, de toegang is gratis.
 
Tot dan!

Lees meer >
16-02 3x11 Fout & Goud
16-02 3x11 Fout & Goud 3x11 Fout & Goud

Jaaaaaa, Fios geeft weer een feessie!!! Wie herinnert zich niet ons legendarische 25-jarige fout&zilver feest??

Doen we over!! Mét de Heeren Verharen én een optreden van bekende huisartiest. Binnenkort meer hierover....

Kaarten à €7,50 te koop bij alle Fios Leden. OP=OP
 

Lees meer >
16-02 11 Ster uren
16-02 11 Ster uren 11 Ster uren

DE opwarmer voor carnaval, hier moet jij bij zijn!
 
Samen met Zanger Kafke, Mental Theo, DJ Jantje & Dansado en de Feestneger maken wij er een mooi feestje van. De kaart verkoop is gestart. En speciaal voor de echte early birds kun je tot 22 december een kaartje bemachtigen voor maar €7,50 excl. fee. Ben jij erbij? Tot 16 februari 2019!
Lees meer >
16-02 Verbloasingwekkend! bij Restaurant & Partycentrum Remise
16-02 Verbloasingwekkend! bij Restaurant & Partycentrum Remise Verbloasingwekkend! bij Restaurant & Partycentrum Remise

Komende editie is het al de vijfde keer dat we Verbloasingwekkend organiseren. Kortom: tijd voor een jubileumfeestje! Dit vieren we graag met jullie!
Vele bandjes zullen weer live voor jullie gaan optreden. 
 
Ook als je niet in een band speelt, ben je uiteraard van harte welkom om te komen kijken/luisteren en het feestje met ons mee te vieren!
 
Zien we jullie allemaal 16 februari 2019 in de Remise?
Toegang is gratis!

Lees meer >
16-02 Verspreiding dn Dwergoniër
16-02 Verspreiding dn Dwergoniër Verspreiding dn Dwergoniër

Huis aan huis verspreiding van carnavalskrant d’n Dwergoniër.
 
Start om 11.00 uu bij café het Oude Raadhuis.

Lees meer >
18-02 Sleuteloverdracht 2019
18-02 Sleuteloverdracht 2019 Sleuteloverdracht 2019

Sleuteloverdracht 2019 bij Café den Braai Vlijmen.

28 februari | 18:00 - 1 maart | 00:00
 


Lees meer >
22-02 t/m 24-02 Stichting Carnaval Zaandhoazenlaand presenteert Tonpraoten Zaandhaozenlaand
22-02 Stichting Carnaval Zaandhoazenlaand presenteert Tonpraoten Zaandhaozenlaand Stichting Carnaval Zaandhoazenlaand presenteert Tonpraoten Zaandhaozenlaand

22 - 23 - 24 februari 2019 Tonpraoten Zaandhaozenlaand.
 
Tickets en info via www.zaandhoazenlaand.nl

Lees meer >
23-02 GDM brengt unieke samenwerking met the Indeps Inc
23-02 GDM brengt unieke samenwerking met the Indeps Inc GDM brengt unieke samenwerking met the Indeps Inc

Nu te bestellen bij de leden van het GDM: de kaartjes voor het GDM 4Ever Young-concert op 23 februari a.s. Entree = 7,50 euro (let op: heerlijk Sinterklaas- of kerstcadeau!) en het moet snel, want de mannen zijn onmetelijk populair!

Straks ook op de bekende voorverkoopadressen, maar daar wil je niet op wachten. Zekerheid? Vroeg bestellen!

Lees meer >
24-02 KeinderKupkes Festival
24-02 KeinderKupkes Festival KeinderKupkes Festival

KeinderKupkes Festival, een doldwaze kindercarnavalsdag in De Ster in Nieuwkuijk.
 
24 februari 2019, van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Lees meer >
01-03 G Power Bal in de Voorste Venne
01-03 G Power Bal in de Voorste Venne G Power Bal in de Voorste Venne

Vrijdag 1 maart organiseert Dwergonië het G-Power bal in de Voorste Venne. We kennen het G-Power bal als het G-krachten bal, het heeft een gave nieuwe naam gekregen.

Inschrijven voor deze feestavond kan via de website www.dwergonie.nl
Lees meer >
01-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed
01-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed

B-Bouwersbal met DJ Thavo.
O-Optocht presentatie.
N-Nummers afhalen.
S-Sleutelbal.

Kindercarnaval in "De Schuur" vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur.
Lees meer >
01-03 t/m 04-03 Carnaval in De Ster Nieuwkuijk
01-03 Carnaval in De Ster Nieuwkuijk Carnaval in De Ster Nieuwkuijk

Carnaval in De Ster Nieuwkuijk! Ben je klaar voor het feest van het jaar?
 
Van vrijdag 1 maart t/m 4 maart 2019 vier je carnaval in De Ster in Nieuwkuijk met o.a. The Partysquad, Rapper Sjors & LanterFantje, Frank van Etten & Wielders Alex en Frequencerz.
Dit wil je niet missen! Bestel nu je tickets online of bij ons in de cafetaria!

Lees meer >
01-03 Componistenbal 2019
01-03 Componistenbal 2019 Componistenbal 2019

Componistenbal 2019 bij Café Den Braai

Lees meer >
02-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed
02-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed

Haosonthulling 14.00 uur.

Doorgedraaide avond met Dj Bomba en de Mens 20.00 uur.
Lees meer >
02-03 Welcome to the Jungle Sterruk Werruk
02-03 Welcome to the Jungle Sterruk Werruk Welcome to the Jungle Sterruk Werruk

Sterruk Werruk avond in de 7euve lantaars.
2 maart  20:00 uur.

Lees meer >
02-03 Carnaval in Dwergonië
02-03 Carnaval in Dwergonië Carnaval in Dwergonië

Carnaval in Dwergonië, meer informatie volgt snel.
Lees meer >
02-03 Sterruk Werruk avond 2019
02-03 Sterruk Werruk avond 2019 Sterruk Werruk avond 2019

Deze kan alvast in je agenda!
 
2 maart Sterruk Werruk in de Zeuve!

Lees meer >
03-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed
03-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed

D'n Optocht 13.00 uur,  s'avonds uitreiking van de Hoed Publieksprijs.

Kindermiddag 13.00 uur, in "de schuur"met luchtkussen en entertainment.
Lees meer >
03-03 Dwergonisch Muziekspektakel
03-03 Dwergonisch Muziekspektakel Dwergonisch Muziekspektakel

Dwergonisch Muziekspektakel met Live muziek en optreden van Thom Craane!
Lees meer >
03-03 Carnaval in Dwergonië
03-03 Carnaval in Dwergonië Carnaval in Dwergonië

Carnaval in Dwergonië, meer informatie volgt snel.
Lees meer >
04-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed
04-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed

Keesjes Kebab Festijn 16.00 uur.

Het Zottebal 20.00 uur.
Lees meer >
04-03 Dwergonische Kinderoptocht
04-03 Dwergonische Kinderoptocht Dwergonische Kinderoptocht

Beste mini Dwergoniërs! 
4 maart 2019 kunnen jullie meedoen aan de Dwergonische Kinderoptocht! Schrijf je nu alvast in via www.dwergonie.nl, dan is dat alvast geregeld.

Lees meer >
04-03 Carnaval in Dwergonië
04-03 Carnaval in Dwergonië Carnaval in Dwergonië

Carnaval in Dwergonië, meer informatie volgt snel.
Lees meer >
04-03 De Schuine Maandagmiddag bij t Hart van Drunen
04-03 De Schuine Maandagmiddag bij t Hart van Drunen De Schuine Maandagmiddag bij t Hart van Drunen

Carnavalsmaandag 4 maart 2019 De Schuine Maandagmiddag bij t Hart van Drunen.

Lees meer >
04-03 Der blaue blaosmontag
04-03 Der blaue blaosmontag Der blaue blaosmontag

Carnavalsmaandagmiddag 2019, der blaue blaosmontag.
Lees meer >
05-03 Carnaval in Dwergonië
05-03 Carnaval in Dwergonië Carnaval in Dwergonië

Carnaval in Dwergonië, meer informatie volgt snel.
Lees meer >
05-03 Ster en Bal in De Ster
05-03 Ster en Bal in De Ster Ster en Bal in De Ster

Op dinsdag dweilen met de band, kom dan gezellig aan bij de Ster in Nieuwkuijk. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ook voor touringcars zijn er voldoende parkeerplaatsen.
Elke band krijgt 2 x de mogelijkheid om in de grote zaal op te treden, en na afloop krijgt elke muzikant een consumptie. Ook is er een inspeelruimte voor de bands die er geen genoeg van krijgen. Voor de instrumenten zijn er 2 aparte ruimtes beschikbaar.
Tussen 17.00 en 19.00 uur is er op reservering een stamppotten-buffet.

Lees meer >
05-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed
05-03 Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed Carnaval bij Herberg In Den Gekroonden Hoed

Pyjama ontbijt 09.00 uur.

Prettig gestoorde middag 13.00 uur.

D'n leste meej d'n jas aon 19.00 uur.
Lees meer >
17-03 38e Drunense Duinenloop
17-03 38e Drunense Duinenloop 38e Drunense Duinenloop

Ook deze editie weer met de start en finish van alle looponderdelen in het centrum van Drunen. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende loopafstanden met natuurlijk als klapstuk de prachtige halve marathon rondom de Drunense en Loonse duinen.

Heeft u de afgelopen jaren als atleet meegelopen of als vrijwilliger geholpen om dit mooie evenement mogelijk te maken? Wilt u dit jaar (weer) meelopen of meehelpen? 

Noteer dan 17 maart 2019 alvast in uw agenda en informeer uw familie, vrienden en kennissen. Hoe meer deelnemers en vrijwilligers hoe meer vreugd!

Tot zondag 17 maart 2019!
 

Lees meer >
23-03 Afterparty van Carnaval 2019 bij Herberg In Den Gekroonden Hoed
23-03 Afterparty van Carnaval 2019 bij Herberg In Den Gekroonden Hoed Afterparty van Carnaval 2019 bij Herberg In Den Gekroonden Hoed

Afterparty van Carnaval 2019 bij Herberg In Den Gekroonden Hoed
Lees meer >
12-04 Koningsspelen VV Haarsteeg 2019
12-04 Koningsspelen VV Haarsteeg 2019 Koningsspelen VV Haarsteeg 2019

In 2019 gaat NDZW deelnemen aan de koningsspelen. De koningsspelen is in samenwerking met voetbalverenining Haarsteeg.
 
Dit jaar vind het plaats op het sportpark bij VV Haarsteeg.

Locatie: VV Haarsteeg
Lees meer >
25-05 Rabbit Bike Store E
25-05 Rabbit Bike Store E-bike Demo Rabbit Bike Store E-bike Demo

Rabbit Bike Store organiseert op 25 mei een E-bike Demo. Test tijdens deze demo de nieuwste CUBE Touring Hybrid, CUBE Trekking Hybrid en CUBE Stereo Hybrid 120 modellen.

Locatie: Rabbit Bike Store Elshout
Lees meer >
15-06 RKDVC Ladiescup 2019
15-06 RKDVC Ladiescup 2019 RKDVC Ladiescup 2019

Save the Date! 
 
Na een succesvolle editie in 2018 gaan we weer voor een nieuwe editie in 2019 en dat op 15 juni! 
 
Wil je jouw team alvast verzekeren voor een plekje? 
Mail dan naar ladiescup@rkdvc.nl
Meer informatie volgt!
 

Lees meer >
22-06 Drunens Wandelfestival 2019
22-06 Drunens Wandelfestival 2019 Drunens Wandelfestival 2019

Het Drunens Wandelfestival is een jaarlijks terugkerend wandelevenement.
 
Op zaterdag 22 juni 2019 vindt de tweede editie plaats.
 
Wandelafstanden zijn: 4 - 8 – 16 – 25 kilometer

Lees meer >
14-09 80 van de Langstraat 2019
14-09 80 van de Langstraat 2019 80 van de Langstraat 2019

Kennedymars, 80 kilometer in 20 uur wandelen.
 

Lees meer >
25-10 t/m 27-10 33e editie Boekenbeurs Vincentiusvereniging
25-10 33e editie Boekenbeurs Vincentiusvereniging 33e editie Boekenbeurs Vincentiusvereniging

33e editie Boekenbeurs Vincentiusvereniging Vlijmen op het terrein van Mariënkroon in Nieuwkuijk:
- Vrijdag 25 oktober 2019 van 16.00u-21.00u
- Zaterdag 26 oktober 2019 van 11.00u-17.00u
- Zondag 27 oktober 2019 van 11.00u-17.00u.
Iedereen is welkom!

Lees meer >